top

New mission or update mission.
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
 
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> Mission Chat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5829
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Sun Mar 10, 2013 9:55 am    Post subject: New mission or update mission. Reply with quote

If you have made a mission or have updated it, you can here post the message and the link or mission name !
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Fri Mar 22, 2013 11:19 am    Post subject: Debug Reply with quote

The mission "Bad Moon 4" original that was in TS or hosted is broken object changed stuff again. The alarm sounds because object not there etc.

A fixed version ready to test "bad moon 5" also fixed the NV problem.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Tue May 07, 2013 11:03 am    Post subject: A3 update Reply with quote

BIG ArmA3 update today 7th no doubt screw up a few missions well thats Alpha, have to see whats changed.

Buggy or what Exclamation starting the game even with just default vanilla since update is giving a multitude of errors.

Also the PIP is now stuck on low res settings looks crap
(report submitted)

UPSMon still working which was a surprise Exclamation

Think its back to A2 for a while Rolling Eyes

Speaking of which new mission upload to Ts A2 New;

co05_acr_dark_night.Woodland_ACR
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5829
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Tue May 07, 2013 6:59 pm    Post subject: Reply with quote

I just updated a version, was already on in there uploaded it again and removed it form the ts ! Wink
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Mon May 27, 2013 4:26 pm    Post subject: fix Reply with quote

Fixed Bad-Moon rising again Also 3 original JGaz A3 missions still working at moment. In TS A3 updates
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Thu Aug 01, 2013 12:06 am    Post subject: Reply with quote

Fixed more name changes After latest update in
"Co08-plutonium-mkIII.Stratis" & "Co06-The_Escape.Stratis"
Now in A3 updates. Playable on dedicated without UPSMon errors which show visible to Host only.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Mon Sep 23, 2013 7:39 pm    Post subject: quick update Reply with quote

Quick twiddle with "The Escape" changed Helo to fix bug & changed some of the random transport. Might do some missions on new A3 map not a lot aaround at moment.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Tue Sep 24, 2013 7:41 pm    Post subject: New missions Reply with quote

Worked out a way to put Steam subscribed missions on to House of Clowns

2 new on there now.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Diesel
Rule Enforcer / List Keeper


Joined: 03 Jun 2007
Posts: 2364
Location: Hemp Heaven

PostPosted: Tue Sep 24, 2013 8:13 pm    Post subject: Re: New missions Reply with quote

JGaz-UK wrote:
Worked out a way to put Steam subscribed missions on to House of Clowns

2 new on there now.

_________________
No Respawns, No Crosshairs, No Muppets.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Tue Sep 24, 2013 8:18 pm    Post subject: Looking for new Reply with quote

If anyone has found any good Altis coop missions post them up yes? Laughing
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Muerte
Post Whore


Joined: 19 May 2004
Posts: 5237
Location: Oregon USA

PostPosted: Wed Sep 25, 2013 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

Not to be a stickler..as usual... Mission change information should go into the missions topic (coxx_mission_name) maybe with a small explanation of the change so that it may be used later for reference and easy to keep track of changes made to said mission. It's nothing new. Rolling Eyes
_________________
Can't we just play.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Fri Nov 22, 2013 5:00 pm    Post subject: ArmA 3 Missions Reply with quote

Jason Bourne submitted 5 missions for House of Clowns. They are on there now for testing, I did ask that they NOT be respawn, not had time to check. Any probs let me know.

A3 still not too popular with clowns at the moment Rolling Eyes who knows may B one day....

==============================

Later; Seems they did have respawn in removed for the moment...

====================================
Doing the first one Mon; Others to follow. Fixing a bit fiddly as every single enemy unit has either the upsmon or house patrol script in their init which can cause server & other problems. Should only be in squad leaders init's.
_________________


Last edited by JGaz-UK on Mon Nov 25, 2013 5:24 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Mon Nov 25, 2013 4:53 pm    Post subject: co16-Heartbreak-Ridge.Altis & co16-Recon-Assault.Altis Reply with quote

The first 2 of JB A3 missions "co16-Heartbreak-Ridge.Altis" & "co16-Recon-Assault.Altis" are now converted to LOL requirements & uploaded to House Of Clowns
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5829
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Mon Nov 25, 2013 6:59 pm    Post subject: Reply with quote


_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2936
Location: Nottingham UK

PostPosted: Tue Nov 26, 2013 2:47 pm    Post subject: co04-Snipers-Tasks.Stratis Reply with quote

co04-Snipers-Tasks.Stratis AND co04-Supplies-sabotage.Stratis

Two Missions by Armilio www.netwargamingitalia.net Submitted by Jason Bourne Edited by self for LOL added GDT, No respawn, rucks with Ammo, & time of day selection. Not usual brief so test to see how it works.

A Bis Patch name change in rebellion now fixed
all Uploaded to House Of Clowns

(fixed name change in "BlindingStrike.Stratis" at same time.)
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> Mission Chat All times are GMT
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group