top

Steam Account !

 
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> ArmA 3 Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5905
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Thu Mar 07, 2013 9:26 am    Post subject: Steam Account ! Reply with quote

Got a question about steam !
I just wanted to bootup amra3 but the steam account came up !

Does it mean you always need to have a Internet connection for mp and single play and editing ?

Does that mean no ARMA3 Launcher like we use to ?
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !


Last edited by KillerBee on Mon Mar 11, 2013 8:28 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Zapperguy
Deletions Department


Joined: 31 Oct 2005
Posts: 3098
Location: Springfield.... D'oh!

PostPosted: Thu Mar 07, 2013 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

I believe you must run steam to launch this - not heard any different.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5905
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Thu Mar 07, 2013 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

Zapperguy wrote:
I believe you must run steam to launch this - not heard any different.

Basically this is bull as you want to edit or something and you have no Internet for one or another reason ?
Think it is a weird concept !
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ROKKA(fin)
Average Poster
Average Poster


Joined: 05 Dec 2007
Posts: 610
Location: Finland

PostPosted: Thu Mar 07, 2013 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

Bee if you dont have internet connection and want to play you go to:
programfiles-->steam-->steamApps-->common and choose ARMAIII.. there should be the launcher icon to start the game. Does not need Internet connection. Atleast I can play singleplayer games like that (Skyrim, Mass Effect).
_________________
ARTILLERY KILLS, INFANTRY JUST COLLECTS THE BODIES!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Dodgy
Amateur Poster
Amateur Poster


Joined: 25 Sep 2004
Posts: 354
Location: UK

PostPosted: Thu Mar 07, 2013 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

I runn arma 2 on my steam account never needed to have steam running to launch guess it will be same for arma will check it out later
_________________
Dope will get u threw times of no money
better than money will get u threw times of no dope
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
JGaz-UK
Amok Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 3018
Location: Nottingham UK

PostPosted: Thu Mar 07, 2013 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

It works the same as Arma2 Bee & the steam download & install should have put a A3 start icon on your desk top. Only difference for me is with Arma3 running I cant alt/tab back to desk top.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
daveyboy
Obsessive Poster
Obsessive Poster


Joined: 23 Feb 2005
Posts: 1473

PostPosted: Thu Mar 07, 2013 5:03 pm    Post subject: Reply with quote

Bee you don't have to have a internet connection to play local games via steam.
Back to top
View user's profile Send private message
dingdong
Virgin Poster
Virgin Poster


Joined: 29 Nov 2013
Posts: 1

PostPosted: Fri Nov 29, 2013 10:55 am    Post subject: Reply with quote

There should be the launcher icon to start the game.
_________________
Prep4sure.com Microsoft 70-411 prep Juniper JN0-343 The Open Group OG0-091 IBM C4090-970 Microsoft 70-469
Back to top
View user's profile Send private message
daveyboy
Obsessive Poster
Obsessive Poster


Joined: 23 Feb 2005
Posts: 1473

PostPosted: Fri Nov 29, 2013 11:12 am    Post subject: Reply with quote

dingdong from with steam you can create a launcher shortcuts to be placed on your desktop.

there are also some apps which allow you to do the same. quite a good one I use is ARMASync which allows you to create profiles, sync addons and set game start up parameters.

You canb find the link to it below Smile

http://www.armaholic.com/page.php?id=22199
Back to top
View user's profile Send private message
JGaz-UK
Amok Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 3018
Location: Nottingham UK

PostPosted: Fri Feb 28, 2014 2:26 pm    Post subject: Steam Reply with quote

Steam seems to be getting very temperamental of late???
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Zapperguy
Deletions Department


Joined: 31 Oct 2005
Posts: 3098
Location: Springfield.... D'oh!

PostPosted: Fri Feb 28, 2014 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

My ARMA3 crashes the first time I try to launch it pretty consistently. I believe it's because STEAM wants to open before the game can start but it's so damned pregnant with advertising, the game gets held up because STEAM isn't done loading the ads. Opening STEAM before I try to start the game seems to work much better, but it is a pain in the ass.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5905
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Fri Feb 28, 2014 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

Well think that Steam loads when you boot up the pc.
I had to remove it from the msconfig.
But I like to add my pass manually.
You can make it fully boot up with your pc including with pass.
No idea this would make a difference, but it is a idea.
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dodgy
Amateur Poster
Amateur Poster


Joined: 25 Sep 2004
Posts: 354
Location: UK

PostPosted: Fri Feb 28, 2014 8:47 pm    Post subject: Reply with quote

mine loggs in auto and loads i have no probs at all
_________________
Dope will get u threw times of no money
better than money will get u threw times of no dope
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> ArmA 3 Help All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group