top

[LOL] House of Clowns
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Next
 
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> Server Stuff
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 850
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Sat Jan 21, 2017 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

tested some startup params for the workshop and found out, this addons causes the "optics errors etc." what we see often:

@LOL-SF
@LOL_A2_Maps


i think they need an update Exclamation

greets
Back to top
View user's profile Send private message
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5760
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Sun Jan 22, 2017 11:51 am    Post subject: Reply with quote

They might but these are packs that have been made by J onad only he knows what is in there ! Embarassed
Might be in there atleast a list of the mods in there so we can check them.
When I got some time i'll take a look, but like I said J probolla has a list with the mod names he placed in there !
Wondering though what the maps a2 were doing at the time and is this solved.
Think it had something to do with the GFX in the beginning of the cups maps ?
This might be solved by now ?
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2837
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sun Jan 22, 2017 2:13 pm    Post subject: Its a mystery Reply with quote

Its a collection various different ones, like Massi trixie & CAF Aggressors

If you delete the folder a lot of missions will no longer work particlerly any with Middle east Taliban type missions.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 850
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Sun Jan 22, 2017 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

Plz then update your @LOL-SF mod collection coz lot of things are from 2015...
(or give us a full list what is in and we do it)

Since APEX we saw lot of problems with old stuff Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2837
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sat Jan 28, 2017 3:19 pm    Post subject: Enjoy Reply with quote

Latest Massi stuff I could find.

https://forums.bistudio.com/topic/186674-middle-east-warfare/#comment-2951886
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 850
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Mon May 01, 2017 10:11 am    Post subject: Reply with quote

Can somebody check the ASR AI3 settings? All same like before? It's running?

Saw some weird situations where AI know you from far distance and shooting like clint eastwood.
Back to top
View user's profile Send private message
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2837
Location: Nottingham UK

PostPosted: Mon May 01, 2017 10:25 am    Post subject: No change Reply with quote

No changes since January, the last AsrAi3 update.

Mission makers can set their own difficulty settings if they know how.

A Bis or Apex update may have made a difference, don't know?
_________________


Last edited by JGaz-UK on Mon May 01, 2017 10:54 am; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2837
Location: Nottingham UK

PostPosted: Mon May 01, 2017 10:34 am    Post subject: Settings Reply with quote

asr_ai3_main_sets = [ // for each level: skilltype, [<min value>, <random value added to min>]
[ "general",[0.85,0.0], "aiming",[0.50,0.0], "spotting",[0.50,0.0] ], // 0: super-AI (only used for testing)
[ "general",[0.80,0.1], "aiming",[0.20,0.2], "spotting",[0.22,0.1] ], // 1: sf 1
[ "general",[0.75,0.1], "aiming",[0.20,0.2], "spotting",[0.20,0.1] ], // 2: sf 2 (recon units, divers and spotters)
[ "general",[0.65,0.1], "aiming",[0.18,0.1], "spotting",[0.20,0.1] ], // 3: regular 1 (regular army leaders, marksmen)
[ "general",[0.60,0.1], "aiming",[0.17,0.1], "spotting",[0.18,0.1] ], // 4: regular 2 (regulars)
[ "general",[0.55,0.1], "aiming",[0.14,0.1], "spotting",[0.14,0.1] ], // 5: militia or trained insurgents, former regulars (insurgent leaders, marksmen)
[ "general",[0.45,0.1], "aiming",[0.12,0.1], "spotting",[0.12,0.1] ], // 6: some military training (insurgents)
[ "general",[0.30,0.1], "aiming",[0.10,0.1], "spotting",[0.10,0.1] ], // 7: no military training
[ "general",[0.60,0.1], "aiming",[0.25,0.1], "spotting",[0.25,0.1] ], // 8: pilot 1 (regular)
[ "general",[0.50,0.1], "aiming",[0.20,0.1], "spotting",[0.20,0.1] ], // 9: pilot 2 (insurgent)
[ "general",[0.80,0.1], "aiming",[0.30,0.3], "spotting",[0.50,0.1] ] // 10: sniper
];


It is possible if running the mod client-side to turn it off on the server, which it seems someone is doing please don't, thank you.


P.S. It looks like RHS units not affected by AsrAi3 since their last update, All RHS units settings are Vanilla for the moment.
_________________


Last edited by JGaz-UK on Tue May 02, 2017 7:30 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 850
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Mon May 01, 2017 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
F.A.Q.
Q: Should I install this mod on servers, clients, both ? What about headless clients ?
A: For this mod to work 100% as designed since v1.0.0 it has to be installed everywhere.

But I didn't used it at the time. I think the problem is designed by BIS.
Back to top
View user's profile Send private message
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 850
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Sun Jun 11, 2017 7:45 am    Post subject: Reply with quote

hey mates,

if u want some serious informations, here is the reason why TFR wasnt working for short -> https://www.reddit.com/r/arma/comments/6gg3t4/tfr_is_being_blocked_by_battleeye/

about CBA, server (v3.1.2) is outdated since Feb 2017. they did lot of updates -> http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/changelog/450814997
Back to top
View user's profile Send private message
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2837
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sun Jun 11, 2017 11:39 am    Post subject: Its not a lot to ask Reply with quote

The @LOL_CBA on the server match the current addons on the server.

Rue its not a lot to ask if you want to game on House of Clowns use the House of clowns addons if you don't want to use them go to a different server.

Until there is either a change to all Steam addons or a server for an A3sync repository, we have to go with what we've got.

Hospital Visit (Which uses Massi SAS & Massi enemy) worked fine when tested Sunday. the only bug was the Merlin's undercarriage did not come down. Changed Merlin to a CUP Merlin.

In conclusion;
If players on the server are using different versions of the same addons whatever they are, it will always cause problems.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2837
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sun Jul 09, 2017 2:56 pm    Post subject: SERVER Reply with quote

Server is down at the moment

I believe Rue is doing stuff?

It would help Rue if you could do what Bee used to do & post a notice if you are shutting the server down for more than a minute or two Cool

Let people know whats going on yes?

_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 850
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Mon Jul 10, 2017 12:20 am    Post subject: Reply with quote

hiho,

i checked our old missions on working with current addonpack and moved back the running ones.
also i added some new solid missions by ALIAS, Strango and Varanon as well. (downloaded the newest versions from steam workshop today)

-> http://steamcommunity.com/id/aliascartoons/myworkshopfiles/?p=1&numperpage=30
-> http://steamcommunity.com/id/strango/myworkshopfiles/?appid=107410&p=1&numperpage=30
-> http://steamcommunity.com/id/varanon/myworkshopfiles/?appid=107410

now we have ~220 working missions (lot of escapes) on server. if you have found a broken mission, do a quick feedback via steam -> http://steamcommunity.com/groups/nakedsquid/discussions/0/1457328392110928603/

Sry for the confusing mission names sometimes, but when i change the PBO-name manually it ***** up the server. no idea why...

But these are worth it Very Happy

greets
rue
Back to top
View user's profile Send private message
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 850
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Mon Jul 10, 2017 10:34 am    Post subject: Reply with quote

For Info:

I removed the "Map Cycle" in the "server.cfg"

Advantages:
    - when you join the empty server, you start in mission list to pick your mission you want to play
    - when some mission ends, the admin dont have to type #missions any more, you directly fall back to the mission list to pick a new one

Saves lot of time and server resources. also i improved the welcome messages Smile

greets
Back to top
View user's profile Send private message
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2837
Location: Nottingham UK

PostPosted: Mon Jul 10, 2017 1:09 pm    Post subject: Server Reply with quote

Whats with the adverts in missions Rue Question Question Question

All missions makers need to know not to start A3 with @ASR_AI3 running.
It can be run serverside only for players. But it is most efficient when all players are running it.
_________________


Last edited by JGaz-UK on Mon Jul 10, 2017 1:53 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> Server Stuff All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Next
Page 13 of 15

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group